West Truck

Klikom na sliku ili na sledeći link možete posetiti sajt: West Truck

Kompanija West Truck osnovana je 2001. Godine sa ciljem da se bavi distribucijom I pružanjem usluga održavanja nakon prodaje Iveco komercijalnih vozila na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Od samog osnivanja West Truck je izutetno doprineo pozicioniranja brenda Iveco na tržištu.

West Truck je sa svojim visokobrazovanim timom stručnjaka, kao i sa svojim infrastrukturnim i finansijskim kapacitetima uspeo da pozicionira Iveco kao brend koji na srpskom tržištu pruža najbolje

Usloge komercijalnog transporta. Naša kompanija ima više od 65% ukupnog broja Iveco vozila na domaćem tržištu. 2010. Godine West Truck kompanija postala je zvanični uvoznik Piaggo komercijalnih vozila za Srbiju i Crnu Goru.

Nalazimo se na samo 12km od centra grada, na površini od 9.559,00 m2, blizu autoputa E-70.

Poslovni centar i servisni kompleks zauzimaju 2.430,00 m2, Servisni kompleks obuhvata skladišta, radionice, tehnički pregled …

2015. godine postali smo predstavnici OMB Technology, lidera u službi Sistema za upravljanje otpadom. Tokom godina poslovanja ostvarili smo brojne uspešne saradnje sa preko 4000 domaćih kompanija. Neke od njih su Nelt, Imlek, DHL, NIS I mnoge druge uspešne kompanije u Srbiji.

Posebno smo ponosni na činjenicu da naša vozila na teritoriji Beograda vozi više od 700 korisnika, a da je na teritoriji Srbije taj broj preko 500.

Kada govorimo o statistici bitno je da pomenemo da 85% korisnika Iveco Brenda , u Vojvodini, je svoje vozilo kupilo upravo u našoj kompaniji West Truck.